TERE, mina olen Viivianne Malmgren

604
KES: Viivianne Malmgren
VANUS: 23
ASUKOHT: Ameerika Ühendriigid

Kogu elu olen seletanud inimestele, et ma mõtlen inglise keeles, aga oma tundeid väljendan ja tunnen eesti keeles. Ma ei osanud isegi arvata, et olen üles kasvanud eestluse vaimus. Mul on olnud võimalus osaleda ERKÜ ehk Ühendriikides tegutseva Eesti Rahvuskomitee juhatuse tegevuses ning olen osalenud ka Balti Ameerika Rahvuskomitee juhatuses.

Eesti kultuuriga olen kokku puutunud laulukooris ja tänu muusikale olen käinud ka laulupeoil. Olen tantsinud ka rahvatantsu.

ESTO noortedelegaadina soovin oma asukohamaal jagada kõike seda, mida festivali vältel õpin. Kontaktid on elus olulised ja usun, et oma tuleviku soovin ma siduda just inimesi ühendades. Mis saab siis olla veel parem, kui ühendada neid, kes peavad südames kalliks eestlust.

LOE ja VAATA: