DIRIGEERIB: Roosi Lindau

1639
Fotol on Roosi Lindau koos seekordse ESTO Laulu patrooni ja dirigendi Triin Kochiga.
KES: Rosemarie ‘Roosi’ Lindau
LINN: Tartu
RIIK: Eesti

Lõpetasin Toronto Ülikooli Muusika Fakulteedi Laulualal, ja samal ajal õppisin koori- ja orkestri juhtimist. Õppisin ka Kuninglikus Konservatooriumis Stella Kersoni ja dr. Roman Toi juures. Pärast täiendasin ennast New Yorgis laulu-, tantsu- ja teatrikoolides.

Laulukarjääri kõrval olen dirigeerinud mitmeid koore, peamiselt Torontos tegutsevaid Noortekoori Lootus ja Eesti Segakoori. Kuid ka New Yorgi Eesti kooli koori ning Peetri kiriku segakoori Cantate Domino. Olen Toronto Eesti Akadeemilise Segakoori muusikaline juht ja dirigent nüüd olnud 15 aastat. 

Olen osalenud kõigil ESTO-del, väljaarvatud 1988 aastal Austraalias toimunul, mil olin lapseootel. Osalenud olen alati kas solistina, ansamblilauljana, koorilauljana või koori dirigendina. Kuid olen osalenud ka võimleja, rahtvatantsija ja organiseerijana.

Igal ESTO-l olen uusi sõprusi loonud ja hiljem kokku saanud vanade sõpradega – neid on alati kohal ning mitmelt maalt! Ootan samal põhjusel väga ka ESTO 2019 festivali!

VAATA ja loe lähemalt, kes veel ESTO-l esinevad.

Milliseid sündmusi ESTO 2019 programmist leida võib, vaata SIIT>>