ESTO Salakõrts: Piret Tatar ja DJ Martin Jõela

1450
Koht: Restoran Kärbes
  Telliskivi 60 A, C1, Tallinn
Aeg: Teisipäeval, 2. juulil algus kell 20.00

Salakõrts on estoliste kokkusaamiskoht. Taustaks hea muusika. Maitsev söök, eesti õlu ja meeldiv seltskond. Esineb Piret Tatar. Plaate keerutab DJ Martin Jõela.

Üksikpiletid saab osta SIIT.

Laulja Piret Tatar tutvustab ennast nii:
“Mul on rõõm teile laulda ilusas eesti keeles. See ühendab meid. See maa ja keel. Kus iganes elame. Ma ei ole kunagi näinud oma vanaemasid, vanaisasid. Ometi olen mõelnud tihti neile ja neid igatsenud. Sõja aeg pillutas neid mujale riikidesse ja nii jäid mu mõlemad vanemad 6-aastaselt orbudeks. Mu kunstnikust isa tsellist Kirill Tatar reisis läbi Rootsi New Yorki. Tema tütar pianist Elisabeth elab siiani Hawail. Isa ema Maria Müller oli Vanemuise teatris laulja ja emigreerus Saksamaale isa õega, keda 40a taga otsiti. Ema vanemad hukkusid Eestis ja on maetud müstilisse Rõngu surnuaeda. Mu vanemad on terve elu üksteist hoidnud. Kedagi teist lähedast pole olnudki. Vanaisa hauale New Yorki plaanin veel minna… Ma laulan teile armastusest ja igatsusest.”

VAATA ja loe lähemalt, kes veel ESTO-l esinevad.

Milliseid sündmusi ESTO 2019 programmist leida võib, vaata SIIT>>