TANTSUJUHT: Kaie Kuut

1534
KES: Kaie Kuut
LINN:  
RIIK: Soome

Terve vald oli kokku aetud,
Kihelkond kokku kutsutud…

Nüüd olemegi ESTO kutsel Helsingisse kokku tulnud. Minu püüd meie ühisel peol on meis kõigis tantsulusti sütitada.

Minu tantsulust algas päris kaua aega tagasi. Juba väiksena tantsisin oma kalli vanaemaga koos külapidudel. Eriti olin lummatud tantsumängust “Need kosjad tulid Saarest”.  Mäletan, kui väga uhke tunne oli mul seda tantsida. Ma ei tea, mis vägi selles tantsus minu jaoks oli, kuid see vägi on mind tänaseni tantsu juures hoidnud. Tantsimisest ja tantsimise õpetamisest on saanud minu kirg, rõõm ja amet. Olen Helsingi tantsurühma “Ülelahedad” juhendaja. Tantsurõõm on meid koos hoidnud juba viis aastat. ESTO-l aga tantsime kõik koos meie armasaid koduseid tantsukesi.

VAATA ja loe lähemalt, kes veel ESTO-l esinevad.

Milliseid sündmusi ESTO 2019 programmist leida võib, vaata SIIT>>