TERE, mina olen Anna-Liisa Sepp

2037
KES: Anna-Liisa Sepp
VANUS: 21
ASUKOHT: Ameerika Ühendriigid

Minu soov olla noordelegaat tuleb sellest, et olen pikalt olnud aktiivne noor Portlandi eestlaste kogukonnas ja soovin huvitada teisi noori ka osalema. Tunnen, et minu roll on tekitada keskkond, kus teised noored saavad vabalt ja iseseisvalt tulla, õppida oma isamaast ja ka harjutada eesti keelt.
Ma ise osalen Portlandi ja Lääneranniku Eesti rahvatantsu rühmades ja laulukoorides ja pidevalt kutsun teisi noori ka kaasa lööma. Aga tulevikus ma näen, et võiks olla rohkem üritusi eraldi just noortele – näiteks laagreid, reise, loengud jne.
Näiteks Lääneranniku Eesti Päevade raames oleks võimalik tuua kokku noori üle Ameerika ja ka Eesti ja selliseid üritusi korraldada. Soovin saada noordelegaadiks et arutada teiste noorte korraldajatega, et kuidas tekkitada huvi ja planeerida harivat ja kultuuririkkaid üritusi.
Minu silmis, on vaja noorte vahel rohkem sõprusi tekkitada, et ehitada tugevaid ja motiveerituid tegijaid uueks välis-eestlaste põlvkonnaks.
 

LOE ja VAATA: