TERE, mina olen Karl Herbert Grabbi

2068
KES: Karl Herbert Grabbi
VANUS: 26
ASUKOHT: Ameerika Ühendriigid

Eestimaa on lahutamatu osa minu elust. Ma olen sündinud ja terve elu elanud Ameerikas, aga Eesti on alati olnud kodumaa. Minul on isiklik vastutustunne, et noore väliseesti liidrina pean ma oma tegudega näitama Eesti kogukonnale USA-s kui tähtis on Eesti keel, kultuur ja maine.

Olen olnud ligi kolm aastat Washington DC Eesti Seltsi esimees, korporatsioon Rotalia Washingtoni DC esimees, ja sellel aastal mind valiti  ERKÜ liikmeks (Eesti Rahvuskommitee Ühendriikides).

Minu mõttemaailm koosneb küsimustest, mille peale iga eesti noor peaks mõtlema. Veetes aega väliseesti kaaslastega, on minu jaoks oluline, et ma räägin nendega koos kindlasti eesti keelt. Kui ma käin vanaema juures, kas ma loen tema raamaturiiulist Gustav Suitsu luulet. Jah, see on tõsi, sest usun, et see kõik teeb mu elu huvitavaks. Kas mind paelub Eesti riigi edululugu. Loomulikult ning ma räägin sellest nii tihti kui saan ning teen seda suure kirega.

Eesti ei ole enam väike riik Põhja-Euroopas. Eesti on globaalne riik, mis mõjutab inimesi ühe erilisi maagilise energiaga ning elab meie kõigi südameis ja hinges. Mul on au esindada Ameerika eesti noori ESTO-l ja toon värskeid ideid, positiivset energiat, ja julgust teistele. Siit edasi saame teha usinalt koostööd ning jagada võrgustikuna mõtteidl. Usun, et igaüks meist mängib Eesti tuleviku kujundamisel  olulist rolli, sest vaid üheskoos saame luua innustava, põneva ja hariva võrgustiku, mis seoab eesti noori kõikjal üle maailma. Hoides nii eestlust, keelt ja kultuuri.

 

LOE ja VAATA: